Unik hundförsäkring med hög ersättning

Ska du välja hund- eller kattförsäkring?

De flesta försäkringarna skiljer sig inte så mycket åt, men det finns en försäkring som står ut mer än de andra och det är Lassie. På försäkringens sajt, https://www.lassie.co/, inspireras du till att sköta om din fyrbente vän väl. Här utbildas mattar och hussar i förebyggande hälsa för att göra hundlivet friskare.

Lassies försäkring i topp

Lassies digitala djurförsäkring assisterar dig för att du ska ta hand om din hund i förebyggande syfte och naturligtvis om skadan inträffar. Lassie har ett tungt artilleri i ryggen då man är återförsäkrade hos ett globalt försäkringsbolag och har många framgångsrika investerare. Men inte bara det, Lassies grundare växte upp med en förälder som var veterinär och lärde sig tidigt betydelsen av förebyggande djurhälsa.

App och poäng för förebyggande hälsa

Ibland utesluter försäkringar sjukdomar som är specifika för en viss ras, därför har Lassie skapat en försäkring som alla kan känna sig tryggare med – ingen lämnas i sticket. Man har dessutom en fond, Tassfonden, där den som inte har råd med en försäkring för sin fyrbente vän kan få ekonomiskt stöd för att försäkra. Den som vill värna om djuren kan stödja Tassfonden med ett bidrag om man så önskar.

På https://www.lassie.co/ kan du också läsa mer om appen där du får goda råd av veterinärer om hur du ska hålla ditt djur friskt och samtidigt samla poäng för ditt förebyggande hälsoarbete. Poängen sänker ditt pris på försäkringen, vilket är utmärkt. I appen finns kurser och artiklar med instruktioner och råd som du får poäng för.

Väl genomtänkt försäkring

Lassies försäkring är skapad helt utifrån djurens behov, och trots att den är mycket bra verkar Lassie för att man inte ska behöva använda den. Man vill att djuren ska hållas friska och att du som hundägare ska lära dig de små medlen som krävs för att uppnå detta. Ersättningen för veterinärvård kan uppgå till 150 000 kronor och innehållet i försäkringen är mycket bra. Det är också bekvämt eftersom du kan samla allt i din mobil. Det är väl värt ett besök på https://www.lassie.co/ så snart du kan!

belise-lite